Innovatie traject

Je kan de individuele creativiteit van je medewerkers aanwakkeren en de collectieve innovatie in je organisatie versnellen door middel van een innovatie traject. Via een gratis intake gesprek kijken we samen naar het doel, de noden en behoeften van je organisatie. Zo komen we tot een aangepast innovatie traject waarna een volledig voorstel uitgewerkt wordt.
Hierin kunnen verschillende stappen aan bod komen:

  • Een bewustwordingssessie waarbij mensen beseffen dat ze creatiever kunnen denken en waarbij ze ook concrete tips krijgen hoe ze dit in hun werkomgeving kunnen toepassen.
  • Een verdiepingssessie waarbij ze niet alleen ingewijd worden in het creatieve proces, ze leren ook ideeën bedenken voor uitdagingen en problemen in hun eigen werkcontext en leren hoe ze deze ideeën kunnen realiseren.
  • Een vervolgtraject waarbij ze onder begeleiding een aantal van de bedachte ideeën verder uitwerken en ze ook realiseren. Door deze ideeën in de praktijk te brengen, tonen de medewerkers meer ondernemerschap, zijn ze meer gemotiveerd en zorgen ze voor een innovatiecultuur in je organisatie.

Creashock is KMO portefeuille gecertifieerd waardoor je als KMO voor advies 50% steun van de Vlaamse Overheid geniet. Creashock helpt KMO’s ook om de hiervoor nodige documenten in te vullen zodat de afhandeling vlot verloopt.

Neem hiervoor contact op met dirk.deboe@creashock.be of bel naar (+32)474949448

facebook pagina voor creashocktwitter voor creashockLinkedIn Creashock