aanbevelingen

Organisaties

LEZINGEN

“Met deze wil ik je nog eens bedanken voor de hele boeiende avond gisteren!
Je hebt heel veel bruikbare tips gegeven die tot creatief nadenken aanzetten. 
Het was heel fijn om te mogen delen in jouw creatieve denken en
jouw realistisch enthousiasme. Bedankt voor de motiverende woorden”

Lieselot Declercq – D-Teach

“Met dank voor je zeer inspirerende lezing van gisteren. Echt toepasbaar in de werksituatie maar ook thuis en overal. Je hebt iets in me wakker gemaakt en wil meer weten over creatief denken.”

Ing. Paul Veltman – DAF Trucks N.V., Commodity Manager

Mag ik deze gelegenheid ook nog eens nemen om jou extra te bedanken voor al de inspirerende en keigoeie sessies die je ons de afgelopen jaren reeds bezorgde?

Marijke Bouciqué – Voka West-Vlaanderen

"Dirk overdondert, inspireert, verwart en stimuleert. Een mooi evenwicht tussen heel veel informatie en verrassende creativiteit, vooral vanuit anders denken, via zijpaden, hulpwoorden en uiteindelijk toch de spijker op zijn kop! Vanuit de metafoor van de lichthuizen via schokken op creativiteit, onderwijs en economie naar nieuwe inzichten en vaardigheden. Wonderlijk mooi!"

Wilfred Lieste – Directeur gemeente Almere

‘De Creashock boost van Dirk zorgde voor een inspirerende avond, die je zeker meteen aan het denken zet over hoe je de (dagdagelijkse) zaken anders kan aanpakken’.

Tina Moons – HR Officer USG Professionals

'Met zijn heldere manier van presenteren laat Dirk heel herkenbaar zien dat creativiteit en innovatie succesvol kunnen zijn mits systematisch aangepakt en gefaciliteerd vanuit modern leiderschap. Zijn praktische tips zijn voor iedere organisatie uiterst waardevol!'

Ruud Van Nieuwenhuyse – Innovatie Manager Brabantwater

OPLEIDINGEN

Leerrijk en plezant, interactief en grensverleggend. Een aanrader voor iedereen die patronen wil doorbreken op en naast de werkvloer.

Bea Veeckman

Een cursus met veelbelovende en mysterieuze titel "Boost uw creativiteit op de werkplek" : wat kan je hiervan verwachten? Mijn verwachtingen waren hoog, en al na enkele minuten werden ze meer dan ingelost. De lesgever Dirk De Boe ademt creativiteit en brengt dit enthousiasme ook over naar zijn cursisten. De ontspannen sfeer maar intensieve leerstof verveelt op geen moment en is doorspekt met praktische oefeningen en boeiende anekdotes. De tools en talloze tips zijn effectief een aanrader voor de dagdagelijkse werkvloer een heel pak aangenamer te maken. Ik kon niet wachten om de theorie om te zetten in praktijk en ben de dag erna onmiddellijk van start gegaan met het evangeliseren van deze boeiende materie.

"Zelfs deze cursus is creatief in elkaar gestoken en verveelt op geen moment. Inspiratie, een nieuwe bron van creativiteit én praktische tips nodig? Volg dan zonder twijfel deze sessie en u hebt zo de smaak te pakken."

Geert Broodcoorens

BRAINSTORM

“If you want to spice up your brainstorms and make it really interactive, Dirk De Boe is the right man for the job. “

Hans Vansweevelt – Key Accountmanager Katoen Natie

ONDERWIJS

Onlangs woonde ik een lezing van u bij, tijdens het event “Onderwijs van morgen” van Scholengroep 12 – Adite.
Ik moet zeggen, het was to the point, inspirerend en leuk! Ik ben ondertussen ook aan het boek Edushock beginnen lezen en het is de moeite!

Het lijkt me interessant om u eens naar onze directiedagen te laten komen voor een sessie van 2,5u

Raf Vandeweerdt – Coördinerend Zorgcoördinator – BaO

Even dit berichtje via facebook om te zeggen dat ik je sessie deze ochtend voortreffelijk vond. Toen ik je naam voordroeg bij onze directeur na het bijwonen van het Edushock leerfestival, had ik niet durven hopen dat het zo'n positief effect ging hebben. Ook tot ruim na de sessie heb je mensen aan 't denken gebracht- en dat is niet vanzelfsprekend. Er worden op dit eigenste moment plannen gesmeed tot het inrichten van Leonardo-ruimtes, én het idee om creatieve mensen, ook van buiten de onderwijswereld, naar de school te halen, lijkt gelanceerd.

Wim Evens – leerkracht secundair Onderwijs

Bij deze wil ik jou nogmaals bedanken voor je aangename en boeiende uiteenzetting m.b.t. creatief denken en breinvriendelijk leren. Voor mij persoonlijk was het een aangename & inspirerende ervaring. Ik ben zeker vragende partij om nog eens je les door te nemen!

Bart Gillis - Cursist Lerarenopleiding Het Perspectief

facebook pagina voor creashocktwitter voor creashockLinkedIn Creashock