lezersreacties

‘Creashock’ is een vlot leesbaar werk dat zijn plaats opeist naast de 'Red Monkey' trilogie van Jef Staes. Het bevat een schat aan ervaringen uit de praktijk, opgedaan door de auteur in zijn Philips tijd bij TP Vision, die je zo kan aanwenden bij het opzetten van innovatiestrategieën in kmo's en grote ondernemingen. Het boek biedt een soliede inspiratiebron voor iedereen met een innovatieve ondernemersgeest die tot acties wil overgaan en bevat een schat aan innovatieve citaten, verwijzing naar websites en beknopte samenvattingen van bestsellers op vlak van innovatie. Een must op de boekenplank van elke innovator.
 Jan Watté, R&D Manager TE Connectivity

Ik heb het boek Creashock gelezen... top, iedereen zou dit moeten lezen... zeker het management in het bedrijf waar ik werk ;-)
Els Van Dyck - Sales Consultant department Hygiëne at Rentokil

Het boek zet me aan het denken over mijn levensbestemming: wat wil ik bereiken op deze wereld? Wat zijn mijn doelen en dromen? Een tocht door de wereld van creativiteit en innovatie kan me daarbij helpen. Vanuit mezelf op zoek gaan naar wie ik ben en wat ik nodig heb en zo mijn eigen job creëren…
Cathérine De Kesel – Coach De Binnenwereld

Heb jouw boek na de sessie in Zottegem aandachtig gelezen. Ik ben ervan overtuigd dat het mij zeker vooruit kan helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en of concepten.
Pascal Claeys - Oprichter-directeur bij Horeca Aankoop Federatie Vlaanderen

Knap werk, veel gekende inzichten maar aangenaam verrast door de originele invalshoeken. Proficiat!
Bjorn Accoe – Eigenaar Idee Kids

Ik wil je echt proficiat wensen! Het is een zeer praktisch boek met veel tips en voorbeelden. Ik vind de vorm ook aantrekkelijk en de inhoud leest makkelijk. Het geeft zin om aan de slag te gaan. Voor mij bevat het niet zo heel veel nieuwe elementen omdat ik veel heb meegekregen vanuit Philips maar het was leuk te lezen wat en hoe je alles verwerkt hebt tot een mooi, overzichtelijk boek! Voor mij is het een praktisch verzamelwerk om veel in terug te vinden en te gebruiken. Je mag trots zijn en ik hoop dat heel veel mensen inspiratie vinden!
Ingrid Verdonck – Proces Improvement Amcor Flexibles

boven


Volg je ons ook op Twitter? Creashock publiceert er dagelijks tweets over creativiteit.

Creashock community met heel wat interessante discussies over creativiteit.

Treed toe tot de Creashock Facebook community en geniet van prachtige filmpjes over onderwijs en creativiteit.